UPDATE 19 oktober 2020: Vanwege de coronamaatregelen is het festival nu volledig online. Lees meer op de website van Crossing Border.

______________________________________________________________________________________________________________________

Goed nieuws! Internationaal literatuur- en muziekfestival Crossing Border is dit jaar voor iedereen coronaproof toegankelijk. Naast de gebruikelijke offline evenementen in Den Haag, organiseert het festival dit jaar ook online activiteiten.

Online en offline

Van 3 tot en met 8 november 2020 kun je tussen 19:00 en 22:00 het online programma volgen. Je kunt je gratis registreren voor deze interviews, hoorspelen en optredens. Op 6 en 7 november vindt het live festival plaats in Theater aan het Spui in Den Haag. Meer informatie vind je op de website van Crossing Border.

The Chronicles

Vergeet ook zeker niet festivalonderdeel The Chronicles in de gaten te houden. Dit project voor jonge, getalenteerde vertalers en schrijvers levert vijf blogs op, geschreven in de moedertaal van de schrijvers en ter plekke vertaald. Vorig jaar mocht ik zelf deelnemen aan The Chronicles. Ik vertaalde toen de blogs van Mexicaanse schrijfster Jazmina Barrera. Deze blogs, en die van de overige schrijvers en vertalers, lees je hier.