Taalbureau Sebes is hét bureau voor vertalingen, redactie en teksten. 

Vertalingen 

Wil je je zakelijke of literaire tekst naar het Nederlands laten vertalen vanuit het Engels, Frans, Spaans of een andere taal? Of wil je je tekst juist vanuit het Nederlands naar bijvoorbeeld het Engels laten vertalen? Neem dan contact met me op. De vertaling wordt gedaan door mijzelf, eigenaresse Alyssia Sebes, of een van de freelancers in mijn uitgebreide netwerk. Kwaliteit gegarandeerd!

Redactie

Heb je een tekst geschreven, maar weet je niet zeker of de toon, stijl of opbouw doeltreffend is? Of twijfel je over de spelling? Laat mij of een van mijn freelance redacteurs dan naar jouw tekst kijken. Je kunt bij Taalbureau Sebes terecht voor zowel commerciële als literaire teksten. Stuur ons dus gerust jouw salestekst of je manuscript. Wij zorgen ervoor dat je hem grondig nagekeken terugkrijgt! 

Tekstschrijven

Het schrijven van teksten is een vak. Besteed je dit daarom liever uit? Dan ben je bij Taalbureau Sebes aan het juiste adres. Ikzelf en mijn freelance redacteuren hebben veel ervaring met het schrijven van teksten voor verschillende doeleinden. Je kunt bij ons terecht voor onder andere verkoopteksten, boekpitches, speeches en literaire teksten.  Jij levert de inhoud, wij zorgen voor een passende tekst in heldere taal.

Kan ik je helpen?

Op zoek naar een kundige vertaler, redacteur of tekstschrijver? Ik help je graag! Je kunt me bereiken via alyssia[at]taalbureausebes.nl of het contactformulier op de website.