Our Blog

Ook in de zomer is Taalbureau Sebes druk met vertalen en redigeren. Vooral Franse en Belgische toeristendiensten hebben nog veel teksten te vertalen van het Frans naar het Nederlands, en studenten die hun scriptie helaas moeten herkansen kunnen nog wat hulp gebruiken bij het zetten van de laatste puntjes op de i.

Toch is de zomer ook een periode van ontspanning en reisjes. Na een road trip naar Frankrijk reis ik af naar Denemarken en wel voor het Louisiana Literature Festival. Dit literatuurfestival op een prachtige locatie op 25 kilometer ten noorden van Kopenhagen krijgt schrijvers van over de hele wereld op bezoek. Dit jaar kun je luisteren naar Spaanse grootheid Javier Marías, de vermeende schrijver achter Elena Ferrante Domenico Starnone, de Mexicaanse schrijfster Guadalupe Nettel, de Argentijnse Mariana Enríquez en nog vele anderen.

Het festival vindt plaats van 23 – 26 augustus 2018 in de tuin van het Louisiana Museum of Art in Humlebæk. Een kaartje voor het gehele festival kost DKK 185, oftewel slechts EUR 25! Meer informatie vind je op de website.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *