Scriptie

Maak een goede indruk met een goedgeschreven scriptie, en slaag met vlag en wimpel! Taalbureau Sebes heeft ruime ervaring met het redigeren van academische teksten en staat bekend om haar snelle en voordelige redactie. Je kunt kiezen voor alleen een taalcheck of voor een complete check, waarbij zowel taal als structuur onder de loep worden genomen. Neem contact op via het contactformulier, stuur het Word-document van je scriptie op en laat weten waar je hulp bij nodig hebt. Je kunt aangeven of je je hele scriptie of alleen bepaalde onderdelen wil laten nakijken. Binnen de opgegeven nakijktermijn krijg je je scriptie weer terug. Daarnaast biedt het Taalbureau de mogelijkheid om een afspraak (via Skype of face to face) in te plannen om feedback of knelpunten te bespreken.

Taalcheck: Je hebt hard gewerkt aan je onderzoek en je scriptie is bijna af. Het diploma is in zicht! Maar: hoe langer je bezig bent met je scriptie, hoe lastiger het is om taalfouten te ontdekken. Soms zie je het gewoon niet meer. Taalbureau Sebes kijkt graag met je mee. Het document wordt dan nagekeken op spelling, grammatica, academische stijl en interpunctie.

Structuurcheck: Naast taal is ook structuur erg belangrijk in een scriptie. Het Taalbureau kijkt naar de indeling van je alinea’s: is deze logisch en consequent? Bevatten de verschillende hoofdstukken van je scriptie de juiste informatie? Is alle informatie relevant? Met de structuurcheck til je je scriptie naar een nog hoger niveau.

Slaag met vlag en wimpel.

Neem nu contact op en laat de taal en structuur van je scriptie nakijken.

Ja, ik wil een superscriptie!

Hoe werkt het?

Neem contact op

Stuur Taalbureau Sebes een bericht via het contactformulier. Vermeld welke delen van je scriptie je wil laten nakijken. Geef ook aan of je alleen een taalcheck wil laten doen, of een complete check van taal en structuur. Je krijgt de prijs te horen en het Taalbureau gaat met je scriptie aan de slag.

Ontvang je geredigeerde scriptie

Binnen de door jou aangegeven nakijktermijn ontvang je je scriptie terug. Je scriptie wordt nagekeken met de optie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Op die manier kun je precies zien wat er veranderd is en kun je zelf beslissen of je de wijzigingen accepteert.

Krijg persoonlijke feedback

Als je nog vragen hebt nadat je scriptie is nagekeken en je de feedback hebt verwerkt, dan biedt Taalbureau Sebes de extra service om een afspraak in te plannen waarin we taal of structuur kunnen bespreken. De afspraak kan via Skype of in Rotterdam en omstreken plaatsvinden.

Tarieven

1.Hoeveel kost een taalcheck?

Nakijktermijn van 7 dagen: €0,007 per woord. Nakijktermijn van 3 dagen: €0,010 per woord. Minimaal aantal woorden: 1.000

Naast het tarief per woord, worden opstartkosten van €10 berekend.

2.Hoeveel kost een structuurcheck?

Je neemt een structuurcheck altijd af met een taalcheck. Deze complete nakijkservice van taal en structuur kost met een nakijktermijn van 7 dagen €0,0095 per woord en met een nakijktermijn van 3 dagen €0,0125 per woord. Minimaal aantal woorden: 1.000

Naast het tarief per woord, worden opstartkosten van €10 berekend.

3.Hoeveel kost een persoonlijke afspraak?

De prijs van een persoonlijke afspraak na een complete taal- en structuurcheck is afhankelijk van diverse factoren. Neem voor een indicatie contact op met Taalbureau Sebes.